20 nov 2012

30/40 Livingstone. Coses bones que la crítica ha dit...

 Foto David Ruano
“Sergi López continua demostrant la seva irrefrenable vis còmica a escena (tal com ja va quedar palès en el monòleg Non Solum), ara, amb el contrast d’uns moviments reveladors del senyor cérvol, interpretat per Jorge Picó. És un exercici de clown implacable, amb contínues picades d’ullet al públic i referències evidents a personatges presumptament corruptes.”

Jordi Bordes (El Punt / Avui)“Sergi López és, en carn i os, una mena de personatge generacional com el personatge d'animació de la sèrie 'Arròs covat', aquest Xavi Masdéu, un dissenyador gràfic que ja punteja els quaranta anys i que encara no s'ha adonat que s'ha fet gran. (···) Gespa verda, gran escenari, esmerada il·luminació, bona banda sonora original, vestuari blanc de típic tenista (tant el de Sergi López com el de Jorge Picó) i casc de disseny especial amb banyes de cérvol que llueix Jorge Picó. Teatre, coreografia, mim, pista de clown i discurs (···) Noranta minuts d'espectacle que cal pair en temps real i sense badar.”

Andreu Sotorra (Clip de teatre)“La innocent aparença dels passatges amaga una exploració de la naturalesa humana y exposa indirectament aquests dubtes existencials que el teatre acostuma a acollir quan reflecteix la vida. No es aquest l’art escènic més acomodat, i els espectadors han de reflexionar a través d’una sèrie de suggerències que exhibeixen Sergi López i Jorge Picó, creadors, directors i intèrprets. (···) Suggerent i inquietant.”

Marc Llorente (Diario Información)“Aquests dos són amics i complementaris. Sergi, el xerraire truculent, i Jorge, el mut flegmàtic. López, l'explorador boig, i Picó, la quimera imaginada. Amb 30/40 Livingstone, una faula tennísticoanimalària, el dúo juga la carta del burlesc i de l’absurd deixant filtrar el cinisme de la natura humana. Rere el riure provocat pel joc dels actors i per situacions hilarants, grinyolen els engranatges engarrotats de la família i de la relació amb l'altre. Ens podem desfer dels vincles de la infància? Som capaços d’escapar-nos dels models? Aquestes i altres preguntes planteja el teatre de Sergi Lopez i Jorge Picó.”

Jean-Michel Collet (L’Independant)

(...) un espectáculo magnífico y un par de creadores no menos fabulosos.

Nel Diago (Cartelera Turia)

No hay comentarios: